25 Nisan 2010 Pazar

Yönetin artık



Federasyonun yaptığı bir çok icraatın belli açılardan bir haklılık payı olabilir,çoğunu da eleştirmedim bugüne kadar. şampiyonlar ligi f4 ü oynarken arka arkaya maçların sıkıştırılması bir çok maçta yapılan kritik hakem hataları, hatta önümüzde ki yıl yabancı sayısında yapılacak kısıtlama dahil. Hepsinin belli mazeretleri olabilir. Ama bu akşamki yarı final maçında yaşananların hiçbir mazereti, açıklaması olamaz. Güzel bir salon yapmışsınız kapasitesi çok düşük ama şık modern bir salon bunun için emeği geçenlere sonsuz teşekkürler öncelikle.
Bu salon elbette kullanılmalı bir çok takım da kullanıyor zaten fakat bu akşam orada bir derby maçı oynanandı. Fenerbahçe galatasarayla çelik çomak oynasa oynanan stad salon dolar mutlaka bundan kimsenin şüphesi yok.Diğer yarı final maçını derby den 2 saat önce aynı salona vermenin anlamı nedir. Zaten çekişmeli bir maç 2 saate yakın sürüyor içerde seyirci var, onlar boşaltılmıyor içerde maç yapılırken gelen taraftar belli bir saatten sonra içeri alınmıyor. Maçın başlamasına 15 dakika kala küçücük bir kapıdan seyirci alınmaya çalışılıyor ve tabii ki gelen seyircinin belki dörtte biri ancak içeri girebiliyor.

Şu maçı bir gün sonra oynatmak mümkün değil miydi hadi bir günü geçtim ilk maç saat 14 de oynansa 16 da biterdi salonda rahatlıkla boşaltılırdı.Boşaltmaya gerek bile kalmaz zaten kimse iki buçuk saat oturmaz sıkılır çıkardı. Salon 8-10 bin kapasiteli olsa tamam elbette spor seyirciyle güzel ama şu küçücük salonda bunu yapmanın gerekçesi nedir. Spor yönetiminin S sini bilmeyen benim bile aklıma bu iki alternatif gelmişken bir gazeteden yılın spor adamı ödülü almış birinin gelmemesini anlayamıyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder