18 Nisan 2010 Pazar

Penny varsa sorun yok



Normal sezonun son maçı takım 21 maçın tamamını kazanmış son maçına çıkıyor.Rakip playoff trenine 7. koltuktan yerini ayırtmış. Yani öylesine bir maç ismi ezeli rekabet cismi tam anlamıyla ezeli eziyet.
Doğal olarak oyuncuları motive etmek çok çok zor, işte 3 çeyrek kafa kafaya giden oyun ben varsam sorun yok diyen Penny'nin son noktayı koymasıyla bitiyor. Takım ligi yenilgisiz tamamlayarak tarihe geçiyor ve playoff'a hazırım mesajını dosta düşmana veriyor.
Hakemlere falan değinmeyeceğim artık her branşta alıştık böyle şeylere sahanın bir karış içine düşen toplara aut verilmesi,her yıl şampiyonluğa oynamamamıza rağmen ligin hep en az penaltı atan takımı olmamız bu konudaki duygularımızı yonttu sanırım kızmıyorum bile.

Son bir not Tammy'e oynadığın takım önümüzdeki yıl bütçe arttırıp dünyanın en iyi oyuncularını getirmeyi düşünüyor , bunu gerçekleştirirse el'de f4 hatta kupaya aday olacak.Bu yapılanmanın düşünüldüğü şu günlerde böyle oynamaya hakkın yok. Kariyerine el f4 ü yada finali belki kupası eklemek için çok büyük bir şansın var,kullanmaya bak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder