2 Nisan 2010 Cuma

Yolun açık olsun



Geçen yıl takımın coachunun sezon ortasında gs ile görüştüğü ortaya çıkıp derhal uzaklaştırıldığında apar topar Fenerbahçe'nin başına geçmiştin. Mahmut abi çağırdı geldim diyecek kadar alçak gönüllü kimseyi rencide etmeyecek kadar beyefendi bir kişiliğin olduğunu daha ilk röportajlarında görmüştük. Açık söylemek gerekirse takımın başında uzun yıllardır bulunan ve ortada ne kadar lokal kupa varsa toplayan bir takımın başına geldiğinde eskisi gibi tüm kupaları alabilir miyiz sorusu hepimizin kafasındaydı. Ancak zaman geçtikçe takımın oyununda eskiye göre bariz farklılıklar gözümüzden kaçmadı, artık eskisi gibi geriye düştüğümüz zaman sadece tam saha pres yapmak yerine farklı savunma sistemlerine geçebiliyor kritik yerlerde garip hatalar yapmıyorduk. Geçen yıllarda kendimizden güçlü takımlara 30-40 sayı farklarla yenilen takımdan spartak gibi bir devi maç uzatmaya gitti diye sevinçten zıplar hale getiren bir takıma dönüşmüştük. Rast gelirse tvden maçları izleyip ahkam kesenleri saymazsak hepimiz ilerisi için umutluyduk, artık bir sonraki yıl biraz daha fazla yatırım yada sponsorlukla f4 yada el şampiyonluğu hayal olmayacaktı.

Ta ki resmi siteden sağlık sorunların dolayısıyla istifa ettiğin açıklanıncaya kadar önce 1 nisan şakası olduğunu düşündüğüm bu haber daha sonra iki yardımcının da rahatsızlandığını okuyunca kafamda biraz daha netleşti. Tanjevic gibi çok başarılı !!! camiada taraftardan oyuncuya kadar herkesin taptığı!!! bir hoca çok ağır bir rahatsızlık geçirmişken aylarca beklemeyi göze alanlar senin bu rahatsızlığından dolayı ettiğin istifayı hemen kabul etmişler demek ki.
Sağlık olsun hocam sana ve yardımcılarına geçmiş olsun diyor en kısa zamanda hepinizin sağlığınıza kavuşmasını diliyorum, yolunuz açık olsun.

Bize gelince, artık takımın başına yeni bir coach bakacağız artık, benim önerim derya özyer olmadı orhun ene

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder