15 Nisan 2010 Perşembe

Ver bakalım şu kupayı




Penaltı penaltı gibi olacak usta, şu laf kadar uyuz olduğum laf sayısı bir elin parmaklarını geçmez bunun birde final dediğin final gibi olacak versiyonu var.Yahu bunun kadar zırva bir söz var mıdır acaba,ne demek final gibi final futbolsa penaltılara mı kalmalı mesela basketbolda son topta atılan bir üçlükle mi bitmeli, benim bildiğim yarı finali geçen iki takımın sahadaki mücadelesi futbolda 5-0 voleybolda 3-0 da bitse finaldir.
Neyse sonuç olarak ''FİNAL GİBİ BİR FİNAL'' sonucu kupayı da kazandık önümüzde alacağımız bir tek lig şampiyonluğu kaldı, umarım oda bu söylem çerçevesinde geçmez kim hakediyorsa onun kazandığı bir seri olur.
İkide notum var biri bizim Nihan'a ; sen bu ülkenin en iyi liberosusun, elbette arada hata yapacaksın ama yaptığın 1-2 hataya takılıp moralini sıfıra indirmemelisin. Sonuçta setde verebiliriz maçta hiç sorun değil ama yaptığın 1-2 hatadan sonra dağılmak avrupa şampiyonluğu hedefleyen bir takımın oyuncusunda olmaması gereken bir durum.
Son sözümde neslihan'a bir sporcu bu kadar mı antipatik olur, tamam iyi oyuncusun ama bu havalar afralar tafralar ne. Bu gözler canlı canlı f.terimi ,hagiyi, ışılı gördü ama senin kadar antipatik birini görmedi. Ne oldu sonuçta oraya gelen seyircinin alaylarına maruz kaldın ki o seyirci daha bir hafta on gün önce rakip takımı tribüne çağırım alkışlayarak yollayan bir seyirci. Hep söylemişimdir bu seyirci herkese hakettiği gibi davranır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder