22 Nisan 2010 Perşembe

Kabak Tadı



Kabak aslında güzel faydalı bir sebzedir mücveri olur dolması olur kalyesi olur,yukarıdaki bal kabağından tatlısı olur. Tatlısı hariç tüm çeşitlerini çok severim özellikle mücveri. O yüzden kabak tadı vermek deyimi bana genel anlamda pek birşey ifade etmiyor. Ama madem kullanılıyor bizde böyle tanımlayalım bu akşamki maçı.

Tanjevic'in ameliyatı sonrası takıma döneceğinin açıklanmasından sonra, aman ne yapıyorsunuz hocanın yaşı 60 ın üstünde ameliyat sonrası bir toparlanma devresi olacak, zaten hocanın sözleşmesi sezon sonu bitiyor önümüzdeki yıl gelecek hoca şimdi gelsin dedik ama, ama işte.
Kabul ediyorum rakibin playoff mücadelesi veriyor senin sıralaman belli olmuş çok fazla motive olman zor. Ama sen el de oynayan bir takımsan 2.ligden yeni çıkmış, üniversite salonunda oynayan bir belediye takımını yeneceksin kardeşim. Oyuncuların bonservis bedellerine yada yıllık ücretlerine girerek yorum yapmaya gerek bile görmüyorum. Futbolda olsa küme düşmeye oynayan bir takıma maç kaybedebilirsin futbol öyle bir oyun yirmi gol pozisyonu kaçırırsın bir kontra yersin maç gider,ama basketbol öyle değil ki,güçlüysen maçı da ciddiye alıyorsan maçı kazanırsın yüz maç yap 99 unu kazanırsın kalan bir tanesi de çok büyük şanssızlık falan olursa belki.

Umarım bu kadro beni sezon sonunda utandırır, umarım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder