10 Nisan 2010 Cumartesi

TA TA TA TA TAURASI



Euroleague başladığından beri takip eden herkes spartak'ın bu yılda kupayı alıp alamayacağını merak ediyordu. 2 Kez canlı izlemiş biri olarak benim şahsi fikrim bu kupanın da kolleksiyona katılacağı yönündeydi. Elbette ummc güçlü bir takımdı çok fazla silahı herkesin belli görevleri vardı. Kadrosunda biba, gruda, stepanova, pondexter, nolan gibi oyuncuların bulunduğu bir takım asla pes etmezdi ama spartakta dünyada eşi benzeri olmayan biri vardı ve ne olursa olsun son sözü o söyleyecekti.Ocak ayından sonra ummc o müthiş kadrosuna birde parker'ı eklediğinde ummc'u favori görenler bu konuda iddialarını arttırmışlar spartakın sue bird transferini bile sonucu değiştirmeyecek bir hamle olduğunu savunmaya başlamışlardı. Açık söylemek gerekirse özellikle al stardaki müthiş performansından sonra ben bile kadife bilek biba'nın kupaya damgasını vurabileceğini düşünmeye başlamıştım.
Genel tahminlerde biba -zagota eşleşmesi fowles gruda karşısında ne yapar stepanova oyuna ne kadar ağırlık koyar ,pondexter takımı nasıl yönlendirir konuşulurken ,gene o eşi benzeri olmayan Taurasi sahneye çıktı ve 37 sayı 12 ribaound ve 6 asisst yaparak ummc takımına size ben yeterim dedi. Öyleki Fowles'a bile çok iş düşmedi o 14 sayı 12 ribaund Zagota'ysa 12 sayı ile maçı tamamladılar. Karşı cephenin takımında candace 18 pondexter 16 nolan 13 sayıyla maçı tamamladılar. Daha kupa sahibini bulmuş değil ama dünyanın en büyük oyuncusu daha yarı finalde belli oldu.

Bu arada başlıktaki anons bizim Nicole Powell için yaptığımız anons,belli mi olur belki seneye bizde bolca bu anonsu yukardaki şekliyle duyabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder