17 Nisan 2010 Cumartesi

Bu takıma daha gordan gricek ?



Geçen sezon transferi gerçekleştiğinde çoğumuz çok sevinmiştik.Yugoslav ekolünün nba deki temsilcilerinden Gricek artık çubuklu için atacaktı o ölümcül şutlarını.Hatta gene büyük bir çoğunluk o kadar mutlu olmuştu ki, İbo'nun formasının bile verilmesi rahatsız etmemişti, sonuçta bir oyuncu giyecekti 10 numarayı ve forma 10 numara oyuncuya gitti deniyordu.Hep çoğunluk diyorum çünkü nba'i takip eden bazı arkadaşlar müzmin sakat olduğunu ve 3 maç oynasa 6 maç tribünde oturabileceğini söylüyordu.
Sezon içinde takım onsuz maç kazandığı zaman hepimiz bugün zorlandık ama bu takıma daha gordan giricek diyorduk,maalesef hala da demeye devam ediyoruz. Hala 3 maç oynasa 5 maçı kaçırır konumda, oynadığı maçlarda da abi adama çok para verdik ama çıktı şu maçı kendi başına aldı denecek performansı yok gibi. Benle yaşıt kaptanın bile bu yaşında tek başına çevirdiği bjk cola turka maçı varken ben müzmin sakat nba yıldızımızın çıkıp çevirdiği bir maç hatırlamıyorum.
Dün gene tribündeydi ameliyat olan Ukicle birlikte,umalım da hiç olmazsa playofflarda olmadı yarı final veya final serilerinde bu takıma daha gordan giricek demeyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder