12 Nisan 2010 Pazartesi

Simitçi istifa



Geçen yılın finalinde efese kaybedilen catheine soslu seriden sonra geldiği günden beri tartışılan özellikle taraftarın belli bir kısmı tarafından istenmeyen tanjevic daha fazla sorgulanır olmuştu. Takıma pozitif katkıyı bırak negatif olarak etki ediyor diyenler ilk yılında aldığımız şampiyonluğu oyunculara, ikinci yılındaki catheine soslu seriyi tanjevice bağlıyorlardı. Hatta bir klasik olan bu takımın başında simitçi olsa bundan iyi oluruz tanjevic gitsin damir oyuncu coach olsun denmeye başlanmıştı.Fakat yıllar sonra kupanın alınması arka arkaya alınan galibiyetler efese atılan fark biraz olsun seyircinin tekrar salona dönmesine sebep olmuştu. Tam bu esnada hocanın rahatsızlığı ortaya çıktı ve mart ayı içinde ameliyat oldu (bu vesileyle tekrar geçmiş olsun diyelim kendisine)

Simitçi gelsinciler için bu iddiayı ispatlama şansı doğmuştu, bana göre önümüzdeki yıl takımın başına kim gelecekse şimdiden gelmesi en doğrusuydu . Sonuçta hocamız 25 yaşında değil ameliyat sonrası dinlenme süresi olacak takımın başına play offlardan önce gelmesi hatta ilk turda bile tam kapasite olması çok zor.

İşte sonuç tanjevicin olmadığı 3 maçta alınan 2 yenilgi hemde bir tanesi mersin bir tanesi bjk cola turka'ya karşı.
Demek ki neymiş bu takımı ertuğrul hoca gibi yıllarını bu işe veren değerli biri bile yardımcı hocalıktan hocalığa geçer geçmez içerde yirmi dışarda onbeş farklarla maç kazanamıyormuş. Simitçiyi düşünmek bile istemiyorum

not:fotodaki simitçi Metin ustaymış,googleda fotosu bulunduğuna göre sevilen tanınan bir amcamız,konuya katkısından ötürü teşekkürümüzü de edelim kendisine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder