19 Mart 2010 Cuma

Demek ki oluyormuş



İki takım düşünün birinin hiç yenilgisi yok diğeri sadece bir yenilgi almış o da bu yenilgisiz takıma karşı. O bir yenilgili takım hem lig sıralaması hemde ilk maçın rövanşı için yenilgisiz takımı konuk ediyor. Ama tam anlamıyla konuk ediyor tribünde bandosu rakip seyirciye ayrılmış tribünü maça çok iyi konsantre olmuş oyuncuları var. Maç başlar başlamaz 18 sayı geriye düşüyor ne sahaya atılan bozuk paralar var nede sahaya girmeye çalışan ''taraftarlar'' !!!
Maç ilerledikçe ev sahibi takım gücünün ve konumunun yansımasını maça aktarıyor ve oyuna ortak oluyor,her iki takım taraftarı da takımlarını destekliyor, oda ne bundan tahrik olup karşısındaki kadınmış,çocukmuş dinlemeden saldırmaya çalışan ağza alınmadık küfürler edende yok. Maç gittikçe sertleşiyor öyle ki el seviyesinde hatta el üst turları seviyesinde sert savunmalar oluyor herkes bir top için yerlere atlıyor penetrelerde yapılan fauller oyuncuların parkenin tadına bakmasına sebep oluyor gene oyun hiç durmuyor,anons falan yok zaten olmasına gerekte yok.
İşin en ilginç yanı maçın son bölümünde o yenilgisiz takım ev sahibini tecrübesinin de yardımıyla yenerek ikinci yenilgiyi tattırıyor,gene ev sahibi seyirciden ne bir küfür ne bozuk para.

Tebrikler ve teşekkürler Mersin B.B. siz hem gücünüz hemde olgun tavırlarınızla bu ligin finalini şimdiden hak ettiniz,eminim bu yılda finali sizinle oynayacağız, bazılarına da örnek olsun bu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder