2 Mart 2010 Salı

Caferağa'dan Lakers geçti



2000lerin başı Lakers Kobe ve Shaq'la nba i domine ediyor, kadrolarında Fox,Horry ve son sn 3lükleriyle ünlü Fisher gibi çok iyi oyuncular olmasına rağmen onlara bile çok ihtiyaç duyulmuyor.
Geçen hafta izlediğim Spartak takımı da aynıydı kadrosundaki Taurasi, Fowles, McCarvile, Zagota, Korstin, Karpunina yetmemiş wnba'in en önemli 1 numaralarından S.Bird'ü de almışlar.Bunca iyi oyuncuya rağmen Kobe dışardan Shaq içerden ,pardon Taurasi dışardan Fowles içerden asla durdurulamayan oyuncular oluyorlar. Öyle ki Fisher'den daha üst leveldeki Sue 'ya yada Fox'ın levelindeki Zagota'ya onlar kadar iş düşmüyor bile.
Ne diyelim bu yılki el şampiyonluğu şimdiden kutlu olsun, bizede bu takımı yenmeye bu kadar yaklaşan tek takım olma gururu kalsın.

2 yorum:

  1. abi şahsi kanaatim UMMC'nin bunları ayıklayacağı yönünde

    YanıtlaSil
  2. son 2 hamleye kadar (bird-parker transferleri) 70-30 spartaktı şimdi oran 60-40 gibi bence. bir kere ummc da çok uzun var hepside kaliteli (gruda-stepanova-wauters) ama hiç biri fowles ı durduramaz. taurasi cappie kapışmasını da kazanacak kesin taurasi.zagota-bibryzcka eşleşmesinde zagota çok ezilmezse spartak alıp gider.ummc un tek üstün olduğu yer parker mccarvile eşleşmesi bence. Sen istatistiklere bakıp zagota çok yerlerde falan diye düşünme ihtiyaç kalmıyor, kalırsa yüzdeleri bibryzickanın çok altında kalmaz sanmıyorum

    YanıtlaSil