10 Mart 2010 Çarşamba

Biba,Biba,Biba



El maçları başladığından beri kupayı kazanacak takımı belirleyecek en önemli isimlerin Taurasi-Pondexter takımlarının süperstarları değil Zagota-Biba gibi avrupalı oyuncuları olacağını düşünüyordum. Üç aşağı beş yukarı Taurasi'nin Fowles yada Pondexter'in performansları belli onlara katkı yapabilecek oyuncular şampiyonu belirleyecek.
Bu akşamki all star maçıda gösterdi ki kupanın nereye gideceğine Biba karar verecek, o pürüzsüz bileğini f4 de de kullanırsa Taurasiye kötü bir sürpriz yapabilir. Ama Zagota dur bakalım bizim takımda sorumluluk alabilecek bende varım der öldürücü dip şutlarını atmaya başlarsa Cappie'nin en büyük hedeflerinden biri başka baharlara kalabilir. Bu sorunun cevabına daha bir aylık vaktimiz var bekleyip göreceğiz.

Son bir eleştiride fiba'ya ,açıkçası bu yıl el de ne yapmaya çalıştıklarını anlayabilmiş değilim. Önce Spartak ve Ekaterinburg'un önünü açacak bir sıralama sistemi getirdiler, birbiriyle hiç oynamamış takımları sanki lig gibi sıralattılar. Bazı gruplar çok güçlü bazıları çok zayıf kalmasına rağmen orada aldıkları puan yada averajlar belirleyicidir dediler. Ondan sonra iş f4 a gelince 1 ve 2. sırada yer alan takımları yarı finalde karşı karşıya getirdiler. Ya baştan grup sıralamasına göre çapraz eşleşme yapılsaydı yada tüm takımlar sıralanıyorsa f4 de 1. ve 4., 2. ve 3. takımlar oynasaydı tam altı kaval üstü şişhane bir durum oldu. Ben bunun mantıklı bir açıklaması olabileceğine de inanmıyorum açıkçası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder