19 Şubat 2010 Cuma

Bekir neci?



Öncelikle şunu belirtmem lazım, camianın futbolla alakası olanlar arasında en çok güvendiğim 3 isim var 1.Aziz başkan 2.Daum 3.Alex. Ancak sezon başından beri bir konuyu anlamakta güçlük çekiyorum, takımda 2 tane gayet iyi stoperimiz var ancak özellikle üst düzey mücadele gereken bu mevkide heran ceza sakatlık olması da son derece normal. Bu yüzden kadroda mutlaka Lugano-Bilica ikilisini çok fazla aratmayacak yedek stoperler bulundurmak zorundayız. Daha önceki yıllarda Yasin, Can hep bu yüzden kadroda yer aldılar ancak yeterli olmamaları yüzünden bu sezon başında G.antep'in stoperi !! Bekir'i transfer ettik.
Buraya kadar her şey normal normal olmayan kısmıysa şu 1.yedek diye alındığını tahmin ettiğim oyuncu ne olursa olsun stoperde oynatılmıyor. Bekir bek de oynayabilen bir oyuncu ama bek değil ,takımda hem Gökhan'ın hem stoperlerden birinin olmadığı zaman bile stoperde Önder bek de Bekir oynuyor. Oysa Daum daha önce hemde 1-2 maç değil uzun süre Önder'i sağ bekte oynatan bir hoca. Hani Önderi orada hiç kullanmamış olsa gene anlayabilirim ama stoper için yeteri kadar sert olmayan Önder yada Denizi kullanmak gerçek bir stoperi klübede tutmak nedendir. Yoksa Bekir gerçekten bek mi?



www.fenerbahce.org

6 yorum:

  1. bekir stoper ancak, buyuk takimlarda oynamak zor. daum kolay kolay kadroyu bozmayan bir adam.

    YanıtlaSil
  2. tamam da ben luganoyu bilicayı kessin demedim zaten,önderden denizden daha iyi stoper dedim

    YanıtlaSil
  3. Saydığın iki isim futboldan anlasaydı Fenerbahçe son 13 senede çok daha fazla yol katederdi. Bugün bu imkanlarla Galatasarayla değil Sevilla, Lyon gibi takımlarla rekabet ederdik.

    YanıtlaSil
  4. bende yedekliginden bahsettim ben onder'den fazlası oldugunu dusunmuyorum acıkcası bu da benim fikrim tabi.

    YanıtlaSil
  5. alp toker@ yaşın itibariyle 80leri 90 ları yaşamadığın için bu kadar rahat konuşuyorsun bence. daum bu takımda 3 sene kaldı 2 şampiyonluk birde 2lik !!! yaşadık . böyle bir istatistik camiada kimsede yok. diğer isme gelince bileğine kadar çamura batıp girilen kuyrukları çok yaşadığını sanmıyorum aynı şekilde 5 saat kuyrukta bekleyip maça giremeden döndüğünü de.Daha önce 5 takım sporunda da ilk 2 de olduğumuz zamanlar olmadı ben bilmiyorum açıkçası. avrupada 1 tur geçince bayram ederken şimdi deplasmanda 2-1 yenilince kıyamet kopabiliyor. imkan diyorsun da bu imkanları sağlayan başkası mı benim bildiğimden farklı

    YanıtlaSil
  6. 91'den itibaren tribündeyim ben, merak etme çok ıslandım önümdeki adamın bok çukuruna düştüğünü de gördüm maçtan çıkarken. Stadyum yapmak futboldan anlamak değildir, kulüp yönetiminden anlamaktır. Aziz yıldırım 12 senedir başkan, fenerbahçe'nin 4 şampiyonluğu var, 6S'nin 6 tane bu mudur başarı.

    Daum vizyonsuz bir adamdır, ben de kendisine güvenmiyorum. Fenerbahçe'yi ileriye taşıyacak bir adam değildir. olduğu yerde saydıracak bir adamdır.

    YanıtlaSil