16 Şubat 2010 Salı

Kim gitsin ?




Bundan birkaç yıl önce bir kanalımızda en zayıf halka isimli BBC kökenli bir yarışma programı vardı. Sunucu her soru turunun sonunda en çok doğruyu bilen yarışmacıya elemesi için klasik olarak ''kim gitsin'' derdi. Geçen hafta basketbol camiamızda yaşanan bir olay nedense bana bu yarışmayı hatırlattı, yorumları size bırakarak olayları hatırlayalım.
Efes el top 16 sında Maccabi ile deplasmanda karşılaşıyor maç sonuna doğru Ergin Ataman, Rakocevic'i kenara alıyor ve işte olaylar



Bunun üzerine coach maç sonunda yaptığı açıklamalarda; tartıştığı Sırp oyuncu Igor Rakoceviç ile ilgili olarak, "Bu konuda söyleyeceğim nettir. İgor Rakocevic geldiği günden beri takım disiplininde ciddi sorunlar yaratmaktadır. Dünkü tavrıyla da çizmeyi aşmıştır. Teknik olarak biz kendisini kazanmak için her yola başvurduk. Hem formsuzluğu hem de Euro Lig'de beklediğimiz katkıyı alamamamız ve bunun karşılığında da disiplin bozucu davranışlarından dolayı yönetime gerekli raporu vereceğim.

Açıkçası bundan sonra kadro tercihinde zaten bir oyuncu fazlamız var. Rakoceviç'in bundan sonra kadromuzda olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

ve işte sonuç : aradan sadece birkaç gün sonra oynanan maçta Rakocevic'in aldığı süre 21.34 dakika. Yorumu sizlere bırakıyorum, acaba Efes yönetimi bu yarışmada yarışmacı olsa sunucunun sorusuna ne cevap verirdi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder