13 Mart 2014 Perşembe

KRALİÇELER TERLEMEDEN

Women Euroleaguede knock out turunda rakibimiz ccc Polkowiceyi çok da zorlanmadan yenmeyi bildik. Maç öncesi tahminlerimizin çoğunun tuttuğu ve genel istatistiklerin çok dışıa taşmayan bir oyun oldu. Polkowicenin en önemli oyuncularından J.McCarviilein forma giymediği maçta onun işini Leciewska yerine getirip 13 sayı 6 ribaundluk katkısıyla takımın en göze batan oyuncusu konumundaydı. Bizdeyse Ivana'nın süre almadığı maçı 4 oyuncumuz çift hane skor üretmesiyle 75-57 kazanarak seride 1-0 öne geçtik. Maçın son anlarında yaşanan olaysa bence maçın tadını kaçırdı, bilip bilmeden kimseyi eleştirmemek gerek ama eğer hakemlerin yorumu gibiyse hiç hoş olmadı. Maç gergin bir maç değil rakibin gereksiz sertlikler yaparak ortamı ateşlememiş oyunun sonu gelmiş farklı öndesin ve beline gelen oyuncuya dirseği çakıp oyun dışına çıkmasına sebep oluyorsun. Dediğim gibi eğer masum bir ribaund mücadelesiyse olabilir ancak hakemlerin değerlendirmesi gibiyse birinin yacoubu ile konuşması lazım zira formasını giydiği takım FENERBAHÇE. Kaldı ki dirseği yanlışlıkla çarpmış bile olsa pota altında senin darbenle yatan bir oyuncu varken bir bakıp gitmesi hiç olmadı.
Foto :Fibaeurope.com

1 yorum:

  1. abi maçı salondan izledim. yacoubu'nun dirsek pozisyonunda hakemler ilk anda pozisyonu görmediler ve oyunu devam ettirdiler. musina yerden kalkmayınca hakem oyunu durdurdu. bu sırada yacoubu rakip potanın orada bekliyordu. pozisyonu etrafındakilere anlatırken ki davranışlarından ve sakatlanan musinanın durumuna yan gözle bile bakmamasından "oh iyi oldu" anlamı çıkmasa bile rahatlıkla "amannnn, banane" anlamını rahatlıkla çıkarabiliriz.
    hakemlerin ilk anda çalmadığı kasti faul düdüğünü, daha sonra vermesinin sebebinin de yacoubu'nun bu vurdumduymaz tavrından kaynaklandığını rahatlıkla söyleyebilirim.

    YanıtlaSil