23 Ekim 2010 Cumartesi

Bu yıl çok farklı olacak



Bu yıl geçen yıllara oranla çok farklı olacak,bunun ilk sinyalini kupa maçlarında hatta son anda kaybetmemize rağmen efes maçında görmüştük.
Artık el de bizden zayıf takımlara son çeyreklerde maç kaybetmeyeceğiz, bizden güçlü takımlara baştan teslim olup 30 sayılık yenilgiler görmeyeceğiz. Kazanırız kaybederiz ama asla ne baştan teslim oluruz nede son düdük çalana dek oyun disiplininden koparız.

İşte bunun bir yansımasıydı El'de ki ilk maçımız,ilk çeyreği 8 devreyide 13 sayı farkla önde kapatmamıza rağmen en ufak bir konsantrasyon eksiği, gereksiz zorlama yada fantastik hareket denemesi olmadan maçı 17 sayı farkla kazanarak iyi bir başlangıç yaptık.

Geçen yıldan farklı olacak her şey bunun en önemli göstergesi de seyirci olarak 2000 ortalamanın altına düştüğü için uyarılan takımın ilk maçında kombineler dahil 8400 seyirciye oynaması. Bunu sürekli olarak yapabilirsek en azından f8 yapmamız hatta f4 zorlamamız hiç de hayal değil.

Ne dedik yıllarca

BİZLER İNANDIK SİZDE İNANIN


www.fenerbahce.org

Getirin mazlumu



Maçtan önce kendi taraftarlarının mutlak favorisi gsmp , bize sadece bir çeyrek dayanabildi. İlk beş dakika bocalamamıza rağmen ilk çeyreği 13-10 devreyide 44-20 önde kapattığımız bir ara 30 sayı fark yaptığımız maçı 17 sayıyla kazanmayı bildik.
Takımlar arasında ezeli !!! rekabete yakışmayacak bir güç farkı var, maçtan önce bizi tek başına dağıtacağı iddia edilen, bu kız dünyalı değil Kripton gezegeninden geldi denen fowles 10 sayı 15 ribaund yaptı bizim Dünyalı Nevriye 16 sayı 14 ribaund. Kısacası otoritelerin pota altında gsmp üstün tezi de fos çıkmış oldu.

gsmp taraftarı salonu daha fazla doldurmuş olmasına rağmen sahaya ayran,su, uzatmalı elektrik fişi atmaktan başka etkisi olmadı. Maça gidenlerden duyduğum kadarıyla bir ara söyledikleri bu sene baskette tarih yazalım,kupları ŞİRKETlere bırakmayalım tezahuratı ilginç olmuş sonuçta isminin sonunda medical park olan kendileri, bizse sadece FENERBAHÇE olarak yer alıyoruz.
Son bir sözde bizim taraftara ,bu kızlar yıllardır camiamızı en iyi şekilde temsil ediyorlar yeri geliyor 15-20 kişiye oynuyorlar yeri geliyor kendilerinden bütçe olarak kat be kat güçlü takımlara kök söktürüyorlar.Lütfen onlara biraz daha ilgi gösterin,salonda gsmp taraftarından daha az olmamız hatta bize ayrılan kısmı tıklım tıklım dolduramamış olmamız kabul edilebilir bir durum değil


www.fenerbahce.org