2 Mayıs 2010 Pazar

Alice in wonderland



Sezonun tartışmasız en başarılı takımı, taraftarın göz bebeği Sarı Melekler için sezon kapanmak üzere. Dört kupa hedefiyle çıkılan yolda şimdilik iki kupa alındı biri finalde kaybedildi sonuncusu kaldı. Aslına bakarsanız belki de en kolay olması gereken kupa yani şampiyonluk kupası, kolay diyorum çünkü Cumhurbaşkanlığı kupası tek maç, Şampiyonlar ligi avrupa'nın en büyüğü olmak demek lig bunlara göre daha kolay zira bir sezonda üç defa yenilmemiz çok çok zor bir ihtimal.
Maç öncesi bu duygularla salona gitmiştim kupada canlı izlediğim rakip hakkında ufak endişelerim olmasına rağmen yeneceğimizden şüphem yoktu.

İlk set felaket kötü oynayıp farklı kaybettik ,ikinci sette biraz toparlandık ama gene yetmedi,üçüncü setin başında gene geriye düştük tam umutlar yavaş yavaş tükenmeye başladığında sürekli etrafına gülücükler saçan şeker kız candy misali sarışın bir kız sahne aldı ve gitti denen maçı çevirmeyi başardı. Hikayede Alice kendi harikalar diyarına gidiyordu, bizim öykümüzde Alice bizi harikalar diyarına götürdü.